Аквасорс - Продукти за здраве и красота

 
Аквасорс - Продукти за здраве и красота

 
Рейтинг: 3.00
(34)
Начало
ВОДОРАСЛИ НА АКВАСОРС
КОЛАСТРА НА АКВАСОРС
ЗЕЛЕНА ЕНЕРГИЯ
ПРОГРАМА “ЛЕСНО НАЧАЛО”
ПРОБИОТИЦИ И ЕНЗИМИ
Есенциални мастни киселини - ЕМК
ПРОГРАМА „ЗДРАВЕ И КРАСОТА”
Други Хранителни добавки
Йонна четка за зъби СОЛАДЕЙ-ЕКО
ХИМАЛАЙСКА СОЛ
Натурална Козметика
Промоции
ПРИЛОЖЕНИЕ на продуктите
Контакти

БЛОГ АРХИВ
«« февруари 2019 »»
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Нд
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28      


Поръчай с БЕЗПЛАТНА доставка Регистрирай се за безплатен бюлетин Стани дистрибутор и пазарувай с 30% отстъпка

Начало

 

AquaSource водорасли AFA

Оптимална храна от природата

Най-пълноценната и балансирана храна в природата


 Основна съставка в много от  продуктите на АкваСорс са едни от най-добрите синьозелени водорасли на света. Какво прави толкова важно това чудо на природата? От стотици години учените познават водораслите като хранителен източник и добавка към храната. Те са изучили различни форми на водорасли от почти всяка точка на света.

Един много хранителен вид водорасли е известен като „синьо-зелени водорасли" (Aphanizomenon Flos Aquae или AFA). Най-висококачествените синьо-зелени водорасли се добиват от езерото Горен Кламат, разположено в Каскадните планини, южен Орегон, САЩ.

Водорасли АФА 


Захранвано от над седемнадесет чисти планински потока и геотермални извора, това древно езеро се слави с десет метров минерален пласт и притежава най-богатите на минерали алкални води на земята.

Това е мястото, от където AquaSource събира своите водорасли; мястото, където расте най-пълноценната и балансирана храна в Природата. Откритите тук водорасли притежават много забележителни свойства - нищо не може да се сравнява с техния хранителен профил.

Водорасли АФА Те са един от най-богатите източници на разнообразни хранителни вещества на грам от теглото си.

• Витамини - съдържат повечето витамини; отличен източник на витамин В12, В5 и С

• Минерали - осигуряват голям брой минерали и микроелементи в органична, лесноусвоима форма

• Антиоксиданти - богато съдържание на каротеноиди

• Протеин - осигуряват висококачествен растителен протеин в пропорция, която го прави лесно усвоим

• Аминокиселини - съдържат важни аминокиселини, в нива, оптимални за нуждите на човешкото тяло

• Мастни киселини - добавят към храната есенциални мастни киселини, които организмът не произвежда сам

• Невропептиди - важни за добрата работа на мозъка

• Хлорофил - абсорбира светлината, необходима за фотосинтеза; почиства организма вътрешно по естествен начин

Водораслите са в основата на хранителната верига. Те са много богати на хранителни вещества, което означава, че отпадните вещества при консумацията им са изключително малко. Ето защо те са пълна противоположност на „боклукчивата" храна, описвана понякога като храна с „празни калории".

Организмът разпознава хранителните вещества във водораслите като храна, поради което те се усвояват и употребяват лесно.
Никарагуа -
Университет на Централна Америка


AFA бяха предмет на докторски изследователски проект, ръководен от Sevulla и Aguirre (1995 г.) от университета на Централна Америка, Никарагуа, в който 1 567 деца в училищна възраст получаваха по 1 грам (4 капсули от 250 мг) AFA дневно в продължение на шест месеца.

Беше наблюдаван значителен положителен ефект върху косата, кожата и общото здравословно състояние, заедно с положителното влияние върху вниманието и участието на децата в часовете.

 
 

Водорасли АФА 
Преработени свежи - не замразявани!

Повечето доставчици замразяват водораслите и ги изсушават при висока температура. Това силно уврежда хранителната стойност и плътността им, както при почти всички останали храни.

BioActive Dehydration (БиоАктивна дехидратация) на AquaSource е патентован процес на сушене, който дехидратира свежите водорасли до прах без нарушаване на хранителните елементи, цвят, аромат или вкус.

При нормалните методи на изсушаване, основната причина за увреждането е излагането на висока температура. При BioActive Dehydration температурата никога не надвишава 40,5 С и надхвърля нормалната температура на човешкото тяло от 37 С за по-малко от две минути.


AquaSource Коластра

Първата храна на природатаПредставете си източник, който не само доставя хранителни вещества, но и съдържа много други важни компоненти, които подпомагат стабилното здраве и жизненост, и включва имуноглобулини, които поддържат имунната система.

Коластрата е първото мляко, произведено от майката, с която тя осигурява здравето и жизнеността на новороденото. С него тя му осигурява повече компоненти за растежа и имунитета, както и антиоксиданти, което от своя страна подпомага развитието на малкото през първия, най-уязвим период от неговия живот.

Тъй като имунната система изграе жизнена роля за нашето добро общо състояние, е важно да е здрава и добре работеща, за да бъдем в отлично здраве.

Коластрата от крави съдържа между 10 и 20 пъти повече хранителни фактори и антитела от човешката коластра. Има множество публикувани научни доклади за значението на антителата за поддържането на добро здраве.

AquaSource коластра може да се приема както от млади, така и от възрастни, спортисти и състезатели. Изкючително богата на хранителни вещества, коластрата е ефикасен помощник при всякакъв хранителен режим.

Основни предимства:

- Хранителни вещества и антитела в концентрирана форма

- Подходящ продукт за хора на всяка възраст

- Поддържа добро общо състояние

- Подпомага доброто функциониране на имунната система

- Без антибиотици, "луда крава" и "шап"0.9165